5 étel, amit barnított vajjal a végletekig tökéletesíthetsz

Tanulhatnánk a franciáktól, hiszen ők már tudják, hogy sok vajjal szebb az élet. Vagy lehetnénk még náluk is okosabbak – készíthetnénk (szinte) minden fogást a zsiradék ízesebb, aromásabb, izgalmasabb rokonával, a barnított vajjal. A Napi Tipp megmutatja, például miket.

A barnított vaj egyike az olyan kulináris kulcsoknak, amelyek megnyitják az otthonfőzés titkos kapuit egy olyan jövő felé, ahol még a legegyszerűbb általunk főzött ebédnek is éttermi jellege, eleganciája lesz. Ha egyszer elsajátítjuk a zsiradék megbarnításának óvatos folyamatát, nem állíthat majd meg minket senki – azon fogjuk rajtakapni magunkat, hogy tényleg mindenbe, de egyszerűen mindenbe barnított vajat akarunk majd tenni. Az alábbi cikk abban segíthet, hogy mégis hol kezdjük ezt a barnítási folyamatot.

Nézd meg galériánkban a barnított vajjal megspékelhető receptek listáját!

Receptek, amelyeknek jól áll a barnított vaj:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több őszi finomsággal várunk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.