Ha nincs alaplé, jó a víz is? Ez a kérdés egészen biztosan sokunkban felmerült már, amikor rizottót, curryt vagy valamilyen más egytálételt készítettünk. A rövid válasz az, hogy „persze, jó lesz, a lényeg, hogy folyadék legyen”, azonban ebben nincs benne a teljes igazság. Ahhoz, hogy mélyebben megérthessük az alaplé használatának dilemmáját, két táborra kell bontanunk az ételeket: az első csoportban kötelező és elengedhetetlen a jelenléte, míg a másodikban abszolút hanyagolható.
Nézd meg galériánkban az ételeket:
Ezekben a receptekben kipróbálhatod a tudományt:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több tipp, ami segít a konyhában: