Mit főzzek ma? Zöldséges finomságokat helyeztünk a középpontba

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma karalábélevest hoztunk zöldséges tarhonyával és sütőtökös chia pudinggal.

LEVES

Karalábéleves kapros túrógombóccal

Recept itt!

Még több karalábéleves itt!

FŐÉTEL

Sültpaprikás tarhonya

Recept itt!

Még több pásztortarhonya itt!

DESSZERT

Sütőtökös chia puding

Recept itt!

Még több puding itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk