Mit főzzek ma? Padlizsánkrémlevest, csirkés tabbouleh-t és málnás jégpopot kínálunk

Könnyed, nyárias ízek és receptek mára is, csak nektek. Jó étvágyat, jó pihenést!

A mai leves egy rendhagyó krémleves padlizsánból, őt egy light-os, közel-keleties saláta követi opcionális csirkével, majd egy extra jégkrém érkezik málnával.

ELŐÉTEL

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több bulgursaláta itt!

DESSZERT

Még több gyümölcsfagyi itt!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?