Mit főzzek ma? Színes, illatos, zöldséges ételek péntekre

Ha napról napra fejtörést okoz a napi menü összeállítása, adunk pár tuti tippet, ami biztosan jól fog jönni!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban a zöldséges, tavaszias fogásokra tettük a hangsúlyt, kelkáposztalevest hoztunk egyedényes csirkével és céklás brownie-val.

LEVES

Tavaszi kelgulyás kagylótésztával

Recept itt!

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Egyedényes tavaszi zöldséges csirkecomb

Recept itt!

Még több húsos egytálétel itt!

DESSZERT

Rubie brownie

Recept itt!

Még több brownie itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek