Mit főzzek ma? Igazi ínyencségeket tálalunk

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma borscs levest hoztunk kagylós tésztával és fahéjas keksszel.

LEVES

Ukrán borscs pampuskával

Recept itt!

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Marsalai Szent Jakab kagyló

Recept itt!

Még több kagylós tészta itt!

DESSZERT

Fahéjascsiga-keksz

Recept itt!

Még több fahéjas keksz itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek