Mit főzzek ma? Ha vasárnap, akkor sült csirke - méghozzá egészen különleges!

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma paprika-krémlevest hoztunk marokkói sült csirkével és édes kosárkával.

LEVES

Sültpaprika-krémleves timu konyhájából

Recept itt!

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Sárgabarackos marokkói sült csirke bulgurral

Recept itt!

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Sütőtökös kosárka

Recept itt!

Még több kosárka itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek