Mit főzzek ma? A francia, német és magyar konyha találkozása

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma hagymalevest hoztunk csirkés tócsnival és szilvás lepénnyel.

LEVES

Julia Child francia hagymalevese

Recept itt!

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Sajtos-fűszeres csirkemelles tócsni

Recept itt!

Még több bundás hús itt!

DESSZERT

Klasszikus német szilvás lepény - Zwetschgendatschi

Recept itt!

Még több szilvás pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk