Mit főzzek ma? Favágó levessel, gombás rizottóval és epres tiramisuval ünnepeljük a pénteket

Már csak egy karnyújtásnyira vagyunk a hétvégétől, éppen ezért még egyszerűbb, mégis nagyon ízletes és gyors ételekkel ünnepeljük a pénteket.

Pénteken favágó levest, gombás rizottót és epres tiramisut ajánlunk nektek.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több tiramisu itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?