Mit főztünk 2014-ben?

Magyarország piacvezető gasztrooldala, a NoSalty most a nyilvánosság elé tárja a 2014-es év hazai Top 10 receptjének listáját!

A havi 1 millió egyedi felhasználó oldalletöltése alapján összeállított listából könnyen látható, hogy a hazai receptkeresők még mindig igen édesszájúak, hiszen a tíz legolvasottabb receptből hat édesség. Azért szerencsére egyre többen veszik figyelembe az egészségüket a főzésnél, hiszen a NoSalty-n szereplő legnépszerűbb alapanyagok egyharmada zöldség, a húsfélék közül pedig vezetnek a csirkehúsrészek.

A karácsonyt megelőző napokban 2014-ben is - tovább növelve 2013-as látogatottságát - olvasottsági csúcsot döntött Magyarország legnépszerűbb receptoldala. „Évek óta tapasztaljuk, hogy a nagyobb ünnepek alkalmával jelentősen megugrik az oldalunk forgalma – különösen karácsonykor, szilveszterkor és húsvétkor. Idén december 23-án a karácsonyi „last minute” receptkeresés rekordot döntött, mintegy 341 ezer egyedi látogató érkezett hozzánk.” – mondta Zalai Ágnes, a NoSalty vezérigazgatója.

A karácsonyi látogatottsággal arányosan az oldalletöltés is több mint a duplájára nőtt, december 23-án 1.560.000 oldalt néztek meg a látogatók. Az év utolsó hete, a szilveszternek és a lencsézésnek köszönhetően még karácsonyi hétnél is jobb számokat hozott, több mint 670 ezer ember kereste fel az oldalt, ezzel nemcsak a karácsonyi héten (630 ezerrel), hanem ekkor is a top női oldalak közé került a NoSalty.

„Nagyon büszkék vagyunk ezekre az adatokra és arra is, hogy sikerült teljesítenünk a 2014-es évre kitűzött célunkat: megdupláztuk a saját szerkesztőségünk által gyártott tartalom olvasottságát.” – tette hozzá Zalai Ágnes. A NoSalty magazin tartalma - gasztro, életmód, család, egészség és fogyókúra tematikában – mára a NoSalty teljes oldalletöltésének több mint 10%-át tudhatja magáénak.

És most következzen 2014 tíz legnépszerűbb receptje:

 1. 1.

  Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

 2. 2.

  Túró rudi szelet sütés nélkül

 3. 3.

  Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

 4. 4.

  Egyszerű sajtos rudak

 5. 5.

  Kakaós piskóta vaníliapudinggal

 6. 6.

  A legegyszerűbb muffin

 7. 7.

  Skót krémes

 8. 8.

  Tárkonyos csirkeraguleves (Tárkonyos raguleves 3.)

 9. 9.

  Túrótorta sütés és tojás nélkül

 10. 10.

  Édes palacsinta alaptészta

Címlapról ajánljuk

Így fékezd meg, hogy csilliárdokba kerüljön a karácsonyi lakoma

Karácsonykor általában mindenből kicsit többet készítünk és ha az év többi napján nem is, ilyenkor igyekszünk különlegesebb, drágább alapanyagokból főzni, gazdagabb, igazi ünnepi lakomákat rendezni. Idén azonban a legtöbben jobban meggondolják, mire mennyit költenek, kreatív ötleteket adunk a finom, de nem elszállós karácsonyi finomságokhoz.

Szekeres Dóra

További cikkek