8 guszta minestrone a sűrű zöldséglevesek szerelmeseinek

A minestrone lényege, hogy mindig az éppen szezonális friss és zsenge zöldségek kerülnek bele: nem muszáj, hogy paradicsomos legyen, de legtöbbször kerül bele, ugyanúgy, ahogyan valamiféle hüvelyes (bab, csicseriborsó) és némi parmezán is. Engedd el a fantáziád!

  1. 1.

    Minestrone, ahogyan mi szeretjük

  2. 2.

    Csicseriborsós minestrone

  3. 3.

    Mindent bele minestrone

  4. 4.

    Klasszikus minestrone leves

  5. 5.

    Minestrone ricottás tortellinivel

  6. 6.

    Minestrone leves kora őszre

  7. 7.

    Téli minestrone Anna konyhájából

  8. 8.

    Minestrone leves pestós baguette-tel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.