Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Megkóstoltuk a Kinder legújabb csokis-tejes jégkrémjeit

A bolti fagylaltok és jégkrémek felhozatala évről-évre egyre csak bővül. Szerkesztőségünk ezúttal a Kinder csokoládé újonnan megjelent jégkrémjeit próbálta ki. 

Beköszöntött a nyári forróság, ebből az alkalomból pedig a Kinder is megjelentetett három új, eddig a magyar piacon ismeretlen jégkrémes terméket. A boltokban kapható pálcikás, tölcséres és szendvics formájú jeges desszertjét mi is kipróbáltuk. 

Mivel a gyerekek imádják a Kinder által forgalmazott csokoládés termékeket, szinte biztosak vagyunk benne, hogy a következő három termék sokak kedvence lesz a nyáron. A Kinder Ice Cream Sandwich és a Kinder Ice Cream Cone termékeket dobozos, hat- illetve négy darabos csomagolásban lehet kapni, így az egész család számára kitűnő desszertet nyújthat egy forró nyári napon.

Na de hogy milyen az íze? 

Szerkesztőségünk tagjai a csaknem 37°C-os melegben szinte azonnal ráharaptak a fagyasztóból kivett édességekre, lássuk, hogyan vélekedtek ők a jégkrémekről. 

1. Kinder Ice Cream Stick (Auchan, 249 Ft/darab)

Vélemény: A jégkrémet félig egy vékony csokoládéréteg fedi, amely egy az egyben olyan ízű, mint a Kinder tojás csokoládéja. A tejes fagylalt krémje nem túl édes, de bír némi vaníliás ízzel. Tesztelőink szerint a jégkrém finom, de kicsi és túl gyorsan elolvad. 

2. Kinder Ice Cream Cone (Auchan, 1599 Ft/4 darab)

Vélemény: A fagylalt tetején egy csokidarabokkal díszített, vastag mogyorós-kakaós bevonó van, mely nagyon intenzív ízű, a legtöbb kóstoló ezt a bevonatot imádta a legjobban. Egyesek szerint a fagylalt/jégkrém nagyon ízletes, de a mogyorós tejfagylalt ízét nagyon elnyomja a legfelső bevonat. A ropogós, csokival megkent tölcsér mindenkinek nagyon ízlett, a fagylalt egy gyermek számára éppen tökéletes méretű. 

3. Kinder Ice Cream Sandwich (Auchan, 1699 Ft/6 darab)

Vélemény: A tejes jégkrémet a leírás szerint kekszlapok közé szorították, a tesztelők azonban inkább egy könnyed és vékony piskótaborításnak hitték a szendvics két oldalát. A piskóta nagyon puha volt és édes, a tejes jégkrém viszont könnyed volt, szinte habszerű. Egyik kóstolónk szerint a jégkrémnek ropi illata volt. A hatdarabos jégkrémdesszert gyerekek számára jó választás lehet a kis méret miatt, ára viszont sokak szerint volt túl magas.  

A Kinder tejes és csokis jégkrémjei összességében finomak és jól hozzák azt a minőséget, amelyet a márkától már olyan rég megszokhattunk, a termékeket azonban a Kindertől nem várt módon eléggé elárazták. A jégkrémes desszerteket méretük és mennyiségük miatt inkább a gyerekeknek ajánljuk, hiszen biztosan szeretni fogják a számukra éppen tökéletesen kiporciózott édességeket. 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!