Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Figyelem! Veszélyes termékeket hív vissza az ALDI - ha vettél a gyerekednek, vidd vissza!

A gyerekek biztonsága érdekében az ALDI visszahívja három termékét.

Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva azonnal visszahívják a „Város”, „Virágos rét” és „Állatos építőjáték” nevű, 86076 cikkszámon forgalmazott fa játékokat, egyúttal kérik a termékek vásárlóit, hogy az érintett játékokat ne használják. A Fa építőjátéknál ritka esetben kis részek válhatnak le a termékről, amelyeket a gyermekek esetlegesen lenyelhetik és fennáll a fulladás veszélye.

A termék 2019.04.14-től 2019.06.13-ig volt kapható az ALDI magyarországi üzleteiben, az értékesítést az áruházlánc 2019. június 12-én, illetve 13-án felfüggesztette.

A 86076-os cikkszámú Fa építőjáték három értintett fajtáját a vásárlók bármely magyarországi ALDI üzletbe visszavihetik és a vételárat természetesen a vásárlást igazoló blokk nélkül is visszakapják. A visszahívás nem érinti ugyan a Fa játék „Felhőkarcolók” típusát, de a vásárlók ezt a terméket is indoklás nélkül visszavihetik az üzletekbe, az ALDI a termék árát visszatéríti. Jelen figyelmeztetés nem jelenti azt, hogy a gyártó vagy a forgalmazó veszélyeztetést követett volna el.

A vásárlók kérdés esetén az ALDI ügyfélszolgálatához fordulhatnak a 06 23 504 680-as telefonszámon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 17:00, péntekenként 8:00 és 16:00 óra között.

Az ALDI Magyarország és beszállítója, az U. Leinss GmbH az okozott kellemetlenségekért a vásárlók szíves elnézését kéri.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!