Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kekszekből építették fel a Trónok harca kastélyait

A fél világ izgatottan várja április 15-ét, hiszen végre bemutatják a Trónok harca befejező évadának első részét. A nagy napra az Oreo is készült egy kis különlegességgel. 

A világhírű fekete töltött csokis keksz az egyik fő partnere a Trónok harca kampányának, így a neves fantasy sorozat befejező évadára az Oreo is egy kis különlegességgel készült.

A márka április 8-tól árulja a limitált kiadású Trónok harca kekszeket, amelyeken a sorozatot (eddig) túlélő családok címerei díszelegnek majd (és persze a jelenleg főellenségként aposztrofált Éjkirály arcképe is). 

Az Oreot forgalmazó Mondelez különleges reklámmal készült az április 15-i bemutatóra. Legújabb reklámkampányukban a sorozat ikonikus intróját dolgozzák fel. A kicsivel kevesebb, mint egy perces reklámban a legnevesebb uralkodóházakat összesen 2750 darab Oreo keksz felhasználásával készítették el.  

A Stark, Targaryen és Lannister házak leghűségesebb rajongói a #GameofCookies és a #ForTheThrone hashtagek használatával akár különleges ajándékokra is szert tehetnek, a kampány pedig remélhetőleg nem csak külföldön, de Magyarországon is befut a sorozat kezdetéig. 

EZ IS ÉRDEKELHET:

via:kreatív.hu, adage.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!