10 medvehagymától illatos fogás, ami az idei szezonban kötelező

Már bújnak elő az üde, tavaszi földből az első medvehagymalevelek, szedjük, vegyük őket bőséggel, majd főzzünk belőlük mindenféle, fokhagymás frissességtől robbanó fogást. Íme, ehhez a kalandhoz pár ötlet!

  1. 1.

    Legfinomabb medvehagymapesztós tészta

  2. 2.

    Kecskesajtos-medvehagymás tarhonyarizottó

  3. 3.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  4. 4.

    Virágos húsvéti pite

  5. 5.

    Kefires kifli medvehagymásan

  6. 6.

    Medvehagymás-tojásos felfújt

  7. 7.

    Egyedényes medvehagymás-sajtos tészta

  8. 8.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  9. 9.

    Spenótos-medvehagymás cannelloni

  10. 10.

    Spenótos palacsinta tükörtojással

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek