8 jól használható maradékmentő recept az ünnep utánra

Mindenki jóllakott már, és nem tudod, mihez kezdj a karácsonyi asztalról megmaradt ételekkel? Nézz szét ezek között a receptek között, és hasznosítsd kedved és ízlésed szerint a fogásokat! Feldolgozhatod a húsokat, és pogácsát is süthetsz a maradék krumplipüréből.

  1. 1.

    Pogácsa maradék krumplipüréből

  2. 2.

    Maradékmentő húsos szendvics

  3. 3.

    Maradékmentő zöldsaláta csicseriborsóval

  4. 4.

    Strata, a maradékmentő olasz kenyérrakottas

  5. 5.

    Hortobágyi húsos palacsinta maradék sült húsból

  6. 6.

    Maradékmentő tépett csirkés szendvics

  7. 7.

    Burgonyás-kolbászos pogácsa maradék krumplipüréből

  8. 8.

    Maradékmentő töltött burgonya

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek