9 lágy és házias májkrém és máspástétom, amit imádtok majd

Csirke-, kacsa-, liba- vagy sertésmájkrém, mindegyiknek megvan a maga közönsége. Szeretitek a boltit? Akkor a házit imádni fogjátok, és nem is nehéz elkészíteni!

  1. 1.

    Rozmaringos-fehérboros házi májas

  2. 2.

    Libamájkrém

  3. 3.

    Házi májkrém ahogy vidékikonyha készíti

  4. 4.

    Egyszerű házi csirkemájkrém

  5. 5.

    Házi csirkemájkrém Ízhuszártól

  6. 6.

    Sültmájas-pástétom

  7. 7.

    Rozmaringos májpástétom vörösborban párolt körtével

  8. 8.

    Rusztikus kacsamájpástétom

  9. 9.

    Házi csirkemájpástétom

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek