A legjobb rétesreceptek

Decemberben már egészen biztosan te is vágyakozol egy jó rétes után, de a pékségekben a készen kapható utánzatok közel sem nyújtanak olyan élményt, mintha házilag készítenéd. A legjobb rétesreceptekkel!

Ha rétesről van szó, nem ismerünk tréfát! Most nem biztatunk arra, hogy gyúrd meg házilag a tésztát (bár vitán felül áll, hogy összehasonlíthatatlan az így készült tészta), tudjuk, decemberben van éppen elég dolga az embernek, inkább emlékeztetnénk, hogy a tél beköszöntével a rétesszezon is új lendületre kapott – már ha egyáltalán valaha alább hagyott. Almát tömkelegével és pár száz forintért kapunk a piacon, legfeljebb a hámozás és reszelés procedúrája tarthat vissza egy jó almás rétestől.

A legadventibb süti: linzer >>

Főzhetünk házi pudingot és gazdagíthatjuk gyümölccsel – fagyasztva a nyár érett finomságait, málnát, meggyet, áfonyát is tehetünk bele, imába foglalják majd az éhes szájak érte a nevünket. A túrósról még nem is beszéltünk, és persze itt van a nagy megosztó káposztás rétes, egyesek bolondulnak érte, mások már az ötletét is bizarrnak tartják. Annyi fajtája létezik... ti hogyan szeretitek a rétest?

Karácsonyi mousse torta >>

További rétesekért kattints ide! >>

Karácsonyi cikkeinket itt találod >>

Címlapról ajánljuk

Gyere velünk a Konyhakiállításra, és főzz lencsés dahlt Pikács Árpival

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb konyhai trendeket bemutató eseménye, a Konyhakiállítás. Az informatív bemutatók és a konyhai újdonságokat felvonultató standok mellett a színpadokon történő programokra is érdemes lesz figyelni, például a Nosalty séfjére, Pikács Árpira, aki vasárnap élő főzőműsorral várja az érdeklődőket.

Nosalty

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.