A legjobb rétesreceptek

Decemberben már egészen biztosan te is vágyakozol egy jó rétes után, de a pékségekben a készen kapható utánzatok közel sem nyújtanak olyan élményt, mintha házilag készítenéd. A legjobb rétesreceptekkel!

Ha rétesről van szó, nem ismerünk tréfát! Most nem biztatunk arra, hogy gyúrd meg házilag a tésztát (bár vitán felül áll, hogy összehasonlíthatatlan az így készült tészta), tudjuk, decemberben van éppen elég dolga az embernek, inkább emlékeztetnénk, hogy a tél beköszöntével a rétesszezon is új lendületre kapott – már ha egyáltalán valaha alább hagyott. Almát tömkelegével és pár száz forintért kapunk a piacon, legfeljebb a hámozás és reszelés procedúrája tarthat vissza egy jó almás rétestől.

A legadventibb süti: linzer >>

Főzhetünk házi pudingot és gazdagíthatjuk gyümölccsel – fagyasztva a nyár érett finomságait, málnát, meggyet, áfonyát is tehetünk bele, imába foglalják majd az éhes szájak érte a nevünket. A túrósról még nem is beszéltünk, és persze itt van a nagy megosztó káposztás rétes, egyesek bolondulnak érte, mások már az ötletét is bizarrnak tartják. Annyi fajtája létezik... ti hogyan szeretitek a rétest?

Karácsonyi mousse torta >>

További rétesekért kattints ide! >>

Karácsonyi cikkeinket itt találod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek