7 tökéletes kukoricás fogás, mert imádjuk ropogtatni

Teljesen mindegy, hogy a fogunk közé megy, tiszta maszatosak leszünk tőle, a kukoricát akkor is szeretjük. Most a megszokott főtt mellett hoztunk pár izgalmasabb fogást is.

 1. 1.

  Szójás-vajas grillkukoricák

 2. 2.

  Legfinomabb főtt kukorica

 3. 3.

  Bang bang kukorica

 4. 4.

  Mexikói grillezett kukorica

 5. 5.

  Sajtos-majonézes főtt kukorica

 6. 6.

  Baconbe tekert grillezett kukorica

 7. 7.

  Fűszeres grill kukorica curry-s majonézzel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?