10 kuglóf, ami a szemet és az ízlelőbimbókat is kényezteti

Sokakban az a tévhit él a kuglófról, hogy nehéz az elkészítése, pedig nem bonyolult, hiszen kevert tésztája van. Szerintünk a legfinomabb kuglóf pihe-puha, omlós, nem túl édes, és nem száraz. Na, az alábbi receptek pont ilyenek!

  1. 1.

    Kávés kuglóf karamellszósszal

  2. 2.

    Joghurtos mini kuglófok

  3. 3.

    Répatorta ízű kuglóf

  4. 4.

    Csokis-vaníliás csodakuglóf

  5. 5.

    Csupacsokis-mogyorós kuglóf

  6. 6.

    Vörös bársony kuglóf

  7. 7.

    Túrós kuglóf 2.- mazsolás

  8. 8.

    Banános kuglóf karamellöntettel

  9. 9.

    Narancsos-kardamomos kuglóf

  10. 10.

    Sütőtökös-csokis kuglóf

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek