Ez a 10 nem mindennapi szín uralja idén a leggyönyörűbb konyhákat

Ha elvesztél, milyen legyen az új konyhád, milyen színek felé vedd az irányt, és nyitott vagy valami egészen másra, akkor jó helyen jársz, mert a következő gyűjtés összeszedi 2021 legmenőbb, és egyre népszerűbb trendszíneit a konyhában.

Konyhafelújításon gondolkozol? Vagy csak egy tisztasági festésen, de kicsit ráuntál a szimpla fehérre? A Tap Warehouse nevű angol lakberendezési üzlet illetve a Pinterest segítségével számunkra is fény derülhet arra, mik 2021-ben az egyre népszerűbb trendszínek, ha a konyháról van szó. Lássuk, mely konyhaszínek azok, amelyek fokozatosan, de biztosan nyerik el a felhasználók szívét ebben az évben:

1.) TERRAZZO BURKOLAT

Rögtön egy konkrét stílus és hangulat áll az első helyen, nem egy szín: a terrazzo csempék játékossága, színei, tarkasága, mintája minden konyhát feldob, legyen akár szürkés-feketés, vagy sokszínű - a lényeg, hogy a bútorok, falak körülötte letisztultak legyenek, hogy ne legyen túl csiricsáré az összhatás.

2.) ZÖLD

Mindegy, hogy fűzöld, pasztellzöld, kekizöld vagy fenyőzöld, ez a szín örök. Igen, elég feltűnő tud lenni és egyedi, de életet lehel a konyhába és a lakásba, az biztos. Természetkedvelőknek és környezetvédőknek pedig kötelező!

3.) RÓZSA

Némi pinkes-rózsaszínes árnyalat csodákat tud tenni, igaz, kevés férfi választaná, de ideje felhagyni az előítéletekkel, különben sem Barbie-konyhákra gondolunk. Legyen szolid, kevés, kifinomult, és kedves melegséget fog árasztani a helyiség tőle! Ajánljuk a fal egyes részeihez, vagy akár a konyhapulthoz is.

4.) KÉKESZÖLD

Extra választás, ez való igaz, de a kékszín- és tengerrajongó egyének tuti nem ellenkeznének, ha akár az egész konyhabútoruk, vagy annak egyes részei kékbe borulnának. Természetesen a falnak is jól áll, főleg, ha csak itt-ott pöyögtetjük el ezt az árnyalatot.

5.) FEKETE & FEHÉR

A két alap, a két origó, a két kiindulási pont, ha színekről van szó: fekete vagy fehér. Vagy fekete ÉS fehér? Kombináld őket, hogy ne legyen túl monokróm az összhatás, nincs még két szín, ami jobban áll egymásnak, mint ők. Örök, letisztult, modern duó.

6.) PIROS, BURGUNDI, ROZSDA

Lehet tűzpiros, bordó, burgundi, rozsda, terrakotta, a lényeg, hogy most csak a meleg színek rajongói figyeljenek, mert a többiek tuti nem lesznek meggyőzve róla: a pirosas árnyalatokat csak imádni vagy utálni lehet, ha azonban visszaveszel kicsit az élénkségből, finomíthatsz az összhatáson:

7.) NARANCS

Jó, ez tényleg nagyon harsány tud lenni, de ha csak bizonyos bútordarabokon, falrészleteken vagy konyhai berendezésen köszön vissza, elég menő retró hangulatot tud csempészni a konyhába. Nézzétek csak ezt a sütőt!

8.) VILÁGOS SZÜRKE

Ez az északi (nordic) stílus ihlette árnyalat a letisztult konyhákba illik, hiszen a világos szürkében tényleg van valami hűvös elegancia és sznobizmus - nem feltétlen rossz értelemben, sőt. Steril, nyugodt, tiszta, és optikailag is előnyös hatást kelt.

9.) TENGERÉSZKÉK

A tengerrajongás megtestesülése a konyhánkban, avagy a szín, amihez tényleg kevés egyéb illik a fehéren kívül. Vigyázzunk vele, hogy maradjunk az ízlésesség határán belül! Amúgy gyönyörű, hát nem?

?

10.) BABAKÉK

A kedvencünk, a pasztell- avagy babakék, ami nem csak kisfiúszobákban mutat jól. Ugye, milyen kedves?

Forrásunk volt.


Még több lakberendezés itt:

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?