Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kedvenc ételét töltötte a szőlőzsírjába a cuki falánk kislány

Egy 9 éves kislány sajtot rakott az ajakápolójába, így nem kellett lemondania az iskolában sem a finom csemegéről. Az internetezők természetesen imádják a bizarr megoldást!

Gyerekkoromban számtalanszor eszembe jutott, hogy a finom eper illatú ajakápolómból szívesen leharapnék egy picit darabot, az ötlettel biztosan más is kacérkodott. Arról nem is beszélve, hogy többen meg is tették.

Most egy negyedik osztályos kislány új szintre emelte a kérdést, leleményessége pedig lázban tartja az internetezőket. 

A 9 éves amerikai kislány ugyanis gondolt egyet, és az üres ajakápolós dobozkát nem mással, mint sajttal töltötte meg. Az édesanyja, Valerie Schremp Hahn azt mesélte, ő is alaposan meglepődött, amikor elkészült gyermeke a művel, amihez az ötletet egyébként egy Youtube-videóból vette. Ebben iskolás lányok különböző kajapraktikákat mutatnak be, amiknek segítségével a tanórákon is könnyedén majszolhatják kedvenc nassukat.

A videóban üres ragasztós tubust töltenek meg sajttal, a kislány erre figyelt fel, de mivel otthon hirtelen nem talált ilyet, eszébe jutott a szájápolós doboz. 

„Csak ezt találtam itthon, megtisztítottam szappannal, és megtöltöttem sajttal” – mondta a negyedik osztályos, aki az apukája cheddar sajtját használta fel a művelethez. Feldarabolta, és beletömködte a szájfénybe.

Másnap az iskolában bele-belenyalt és harapott a finomságba, és mivel az osztálytársainak sem tűnt fel a turpisság, végül felfedte előttük a titkot. Imádták. A Twitterre feltöltött fotóra reagálva volt, aki egyenesen zseniálisnak nevezte a kislányt, aki nagyon örült a pozitív fogadtatásnak, és csak annyit reagált, „a sajt csodálatos”.

Receptajánló:

Az anyuka elmesélte, hogy a tanárok sem vették észre a sajtos ajakápolót, és mikor megtudták, jót nevettek az eseten. Még az igazgató is kifejezte elismerését a formabontó találmányt illetően!

Milyen jó lenne, ha felnőtt fejjel mi is megtehetnénk ezt mondjuk egy unalmas munkamegbeszélésen...

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!