Kedvenc ételét töltötte a szőlőzsírjába a cuki falánk kislány

Egy 9 éves kislány sajtot rakott az ajakápolójába, így nem kellett lemondania az iskolában sem a finom csemegéről. Az internetezők természetesen imádják a bizarr megoldást!

Gyerekkoromban számtalanszor eszembe jutott, hogy a finom eperillatú ajakápolómból szívesen leharapnék egy picit darabot, az ötlettel biztosan más is kacérkodott. Arról nem is beszélve, hogy többen meg is tették.

Most egy negyedik osztályos kislány új szintre emelte a kérdést, leleményessége pedig lázban tartja az internetezőket.

My 9-year-old daughter has taken an old lip balm tube and filled it with cheese so she can eat it in class. pic.twitter.com/YEAqZx2wnr

— Valerie Schremp Hahn (@valeriehahn) 2019. szeptember 17.

A 9 éves amerikai kislányugyanis gondolt egyet, és az üres ajakápolós dobozkát nem mással, mintsajttal töltötte meg. Az édesanyja, Valerie Schremp Hahn azt mesélte, ő is alaposan meglepődött, amikor elkészült gyermeke a művel, amihez az ötletet egyébként egy Youtube-videóból vette. Ebben iskolás lányok különböző kajapraktikákat mutatnak be, amiknek segítségével a tanórákon is könnyedén majszolhatják kedvenc nassukat.

A videóban üres ragasztós tubust töltenek meg sajttal, a kislány erre figyelt fel, de mivel otthon hirtelen nem talált ilyet, eszébe jutott a szájápolós doboz.

"Csak ezt találtam itthon, megtisztítottam szappannal, és megtöltöttem sajttal" - mondta a negyedik osztályos, aki az apukája cheddar sajtját használta fel a művelethez. Feldarabolta, és beletömködte a szájfénybe.

via GIPHY

Másnap az iskolábanbele-belenyalt és harapott a finomságba, és mivel az osztálytársainak sem tűnt fel a turpisság, végül felfedte előttük a titkot. Imádták. A Twitterre feltöltött fotóra reagálva volt, aki egyenesen zseniálisnak nevezte a kislányt, aki nagyon örült a pozitív fogadtatásnak, és csak annyit reagált, "a sajt csodálatos".

Receptajánló:

Az anyuka elmesélte, hogy a tanárok sem vették észre a sajtos ajakápolót, és mikor megtudták, jót nevettek az eseten. Még az igazgató is kifejezte elismerését a formabontó találmányt illetően!

Milyen jó lenne, ha felnőtt fejjel mi is megtehetnénk ezt mondjuk egy unalmas munkamegbeszélésen...

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!