Így készítsd el a halat, hogy finom, de kalóriaszegény legyen

Jönnek az ünnepek, az időszak, amikor több halat eszünk, mint az év többi részében. Szerencsére nem a leghizlalóbb ételcsoportról van szó, azonban mégsem árt odafigyelni, hogyan készítjük el. Most a legízesebb és legegészségesebb módokat fogjuk megnézni.

Ha a karácsonyi menü nálunk is nagyrészt halból áll, akkor már biztosan megvannak a családilag bejáratott receptjeink, amelyeken nem szívesen változtatunk. Érdemes lehet azonban egy-két receptúrát felülvizsgálni, mégpedig az egészség szempontjából – hiszen ünnep ide vagy oda, ilyenkor is vigyázhatunk arra, mit viszünk be a szervezetünkbe. A halételeknek amúgy is a legtöbbször jobban állnak a könnyedebb elkészítési módszerek, így két legyet üthetünk egy csapásra, egyszerre tehetjük ízesebbé és egészségesebbé is a karácsony halait.

Nézd meg galériánkban a tippeket, amelyektől egészségesebb és ízesebb lesz a hal!

Receptek a fentiek mentén:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több ötlet a konyhába, hogy szép legyen az ünnep:

Címlapról ajánljuk

További cikkek