Íme az elmúlt hét TOP 10 receptje

Az elmúlt héten már inkább édes, finom süteményekkel dobtuk fel az otthon töltött napokat. Látszik, hogy közeleg a húsvét, aranygaluskával, kuglóffal készülünk az ünnepre!

  1. 1.

    Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

  2. 2.

    Jénais kenyér

  3. 3.

    Hagyományos édes fánk

  4. 4.

    Frankfurti leves egyszerűen

  5. 5.

    Igazi strandos lángos

  6. 6.

    Kati tészta Kismoha konyhájából

  7. 7.

    Csokis-meggyes kocka Moncsikától

  8. 8.

    Boston krémes szelet

  9. 9.

    Vaníliás márványkuglóf

  10. 10.

    Hagyományos kakaós csiga

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek