Így tartotta magát formában a fiatal brit hercegné, amikor még színésznőként dolgozott

Meghan mindig is igyekezett odafigyelni az étkezésére és a rendszeres mozgásra is. Lássuk, ő hogyan óvta egészségét!

Meghan Markle, Harry herceg felesége most már biztosan változtat kicsit az étrendjén, hiszen kisbabát vár, bár eddig is odafigyelt az egészséges étrendre és a megfelelő mozgásra. A volt színésznő a jóga és a futás szerelmese is, és imád főzni, amire most már azért talán kicsit több ideje van.

Meghan Markle, mielőtt hozzáment egy brit herceghez, rengeteget dolgozott: a Briliáns elmék című sorozat miatt a napja általában reggel öt előtt kezdődött és gyakran az éjszakába nyúlt, így nem maradt sok ideje főzőcskézni és sportolni. A volt színésznő egy korábbi interjúban elmondta, hogy a forgatási időszakokban is vigyázott az alakjára, de leginkább azért él egészségesen, mert a hangulata és az energiaszintje is attól függ, mit és mennyit eszik, és hogy hány órát tud aludni.

Sussex hercegnője Fidzsi-szigeteki látogatása során

Meghan "receptje"

Meghannek az alábbi "recept" vált be: a hosszú, megterhelő munkával járó forgatási hónapokban hétköznap vegán ételeket evett, és csak hétvégén engedte meg magának azt, hogy lazítson, és azt egyen, amit megkíván. Az interjúból az is kiderül, hogy a sült krumpli a gyengéje, ezt egész nap tudná enni, de persze a hétköznapokon azért ez nem fér bele az étrendjébe. Szeret főzni, de amíg színészkedett, nem volt rá ideje – most, hogy nem kell minden nap hajnalban ébrednie, talán könnyebben tud hódolni a szenvedélyének.

Harry herceg felesége nemcsak az étrendre, de a mozgásra is figyel. A jógát évek óta űzi, ami nem csoda, hiszen édesanyja jógaoktató – gyerekkora óta jár órákra, de csak később, egyetemista korában kezdte el igazán élvezni a sportot. A mozgás szerves része az életének, imád sétálni a kutyáival, és, ha ideje engedi, akkor a futást is bevetette kikapcsolódásként.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek