Cher, az örökifjú díva végre elárulta feszes fenekének titkát

Vannak azok a sztárok, akik mintha semmit sem öregednének pályafutásuk évtizedei alatt. Mi lehet a titkuk? Most Cher-ről tudhatjuk meg, hogy ügyel alakjára.

Biztos mindannyian emlékszünk még Cher nagy botrányt kavaró 1989-es If I Could Turn Back Time c. dalának videóklipjére, amelyben az énekesnő egy fekete necc "aligruhában" táncolt egy hajón.

Már akkor is megdöbbentő volt a látvány, de tény, hogy az eltelt közel 30 év alatt az énekesnő külseje nem sokat változott. Ha valamit kívánhatnék magamnak 72 éves koromra, akkor a saját és családom egészsége után biztosan az lenne a következő, hogy olyan alakom legyen, mint Chernek: úgy fest, mintha 50-nél egy nappal sem lenne idősebb, már ami a testét illeti.

Hogy csinálja vajon? Mi a titka?

Szerencsére a művésznő nem rejti véka alá a titkát: az amerikai Ellen DeGeneres népszerű beszélgetős műsorában, az Ellen Show-ban az énekesnő elárulta, minek köszönheti formás fenekét: Cher szerint a feszes popsi titka egy bizonyos gyakorlatban, és a heti ötszöri edzésben van.

Cher az interjúban elmondta: rajongója az egyszerű alapgyakorlatoknak, mint például a guggolás. Kedvenc gyakorlata azonban az ún. szamárrúgás, amit hátrafelé és oldalra is elvégez szinte minden nap, 3x25 ismétlésszámban. Ennek köszönheti a feszes fenekét, és azt is, hogy a törzsizmai is edzésben maradtak - ez a gyakorlat ugyanis mindkét izomcsoportot megmozgatja.

Az ún. szamárrúgás gyakorlat

Cher legtöbbször otthon tornázik, saját edzővel, de szeret otthon zumbázni is, mert ez a táncos mozgásforma segít levezetni a feszültséget. Egyébként szerinte semmi nagy titok nincs a háttérben, inkább az számít, hogy nagyon régóta edz, és mindig mozgásban van. Ennek köszönheti azt is, hogy nagyon jó kondiban van: hiába jár a hetvenes éveiben, két percig simán ki tudja tartani a planket (egyszer már 5 percig is sikerült!), vagyis a deszkatartást. És lehet Chert szeretni vagy nem szeretni, a génekre vagy a plasztikai műtétekre hivatkozni - de ez még egy nála harminc-negyven évvel fiatalabb embertől is szép teljesítmény!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ezeket olvastad már?

via Prevention.com, Ellentube

gif: tenor.com

címlapkép: Instagram/Cher

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek