Lesd meg, melyik édeskrumplis főétel a csillagjegyed kedvence

Rakottas, csirkés vagy kacsasültes verzió, pásztorpite, önmagával töltött, gnocchi? Isteni és kiadós, őszies fogások szigorúan édesburgonyával, melyeket most kifejezetten a csillagjegyednek ajánlunk.

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot...Bizony, édeskrumpli az édeskrumpliban, dupla öröm a halaknak!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A gluténérzékeny vízöntők se maradjanak éhesek!

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Csodás húsos megoldás az egytálétel-imádó bakoknak!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik...na meg a pásztorpitét, ami ezúttal őszies narancs színben pompázik:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Jöhet egy rendhagyó gnocchi, kedves skorpiók?

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Rakd meg azt a csirkemellet!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Rizses hús a szüzeknek mexikói köntösben, pikánsan:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Mit mondhatnánk, az oroszlánok nagy mázlisták!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Curry, amibe nem kerül hús, szuper választás a rákoknak!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Meleg saláták őszre, ezúttal édesburgonyával (is)!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Az édesburgonya természetesen sült csirkével is tökéletes!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Csinos, és cseppet sem diétás fogás sok-sok kolbival, a kosoknak.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek