Hideg előételek karácsonyra

Hideg előteleket kerestek vendégváráshoz az ünnepekre? Nem kell tovább kutatnotok! Íme, a padlizsánkrém, töltött tojás, hússaláta, ki, mit szeretne?

Karácsonyi hideg előételekkel se felejtsünk el készülni idén az ünnepi szezonban! Lesz itt töltött tojás, sonkatekercs, padlizsánkrém és hummusz is, nem győztök majd válogatni az ünnepekre ezek közül az ízes, színes karácsonyi hideg előételek közül.

 1. 1.

  Karácsonyi kocsonya

 2. 2.

  Céklás töltött tojás

 3. 3.

  A legegyszerűbb padlizsánkrém

 4. 4.

  Színes sajttekercs

 5. 5.

  Hummusz alaprecept és hummusz-variációk

 6. 6.

  Házi csirkemájpástétom

 7. 7.

  Sonkás tésztasaláta

 8. 8.

  Tojáskrém Gréti konyhájából

 9. 9.

  Magyaros tatár beefsteak

 10. 10.

  Orosz hússaláta

 11. 11.

  Paradicsomos bruschetta

Még több karácsonyi előétel recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.