Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti menü: Óévből az újévbe - ízletes szárnyasok és halak a két ünnep közötti héten

A kiadós ünnepi fogások után kevésbé telítő, de annál tartalmasabb ételekkel készülünk az újévre. A héten még ehetünk szárnyasokat és halat, használjuk ki!(x)
December

24.

hétfő
 

Törley Casino Sec
Egy igazán elegáns száraz pezsgő, melyet intenzív citrusos illata, visszafogott, harmonikus gyümölcsös íze, üde savtartalma méltán tesz az igazi pezsgő ínyencek egyik legkedveltebb fajtájává. Az ízében megfigyelhetők a palackos érlelés jegyei. Szárnyas (csirke) ételek, halak, saláták mellé kínáljuk.

December

25.

kedd
 
Törley Résérvé Demi Sec

Aranyló sárga szín, barackos, lime-os illattal. Szájban eleganciával, frissességgel és harmóniával lehet a legjobban jellemezni. A palackos érlelés jegyei megtalálhatók ennek a félszáraz pezsgőnek az ízében is. Sajtok, gyümölcsök, esetleg szárnyasok-zöldkörettel mellé ajánlható.

December

26.

szerda
 

TÖRLEY Orfeum Rosé Sec
A Törley pezsgőcsalád kedvelt tagja az Orfeum Rosé Sec 10-12 hónapos palackos érlelés után szűrve seprőtelenített technológiával készül. 19 g/l cukrot tartalmaz, főként Pinot Noir szőlő feldolgozásával készül. Tökéletesen illeszkedik a palackban erjesztett és érlelt minőségi transvasée pezsgők sorozatába. Az Orfeum Rosé mind színvilágával, mind tökéletes gyöngyözésével 6-8 °C-ra hűtve nyújt igazi élményt a fogyasztók számára. Savanykás gyümölcsök, piros gyümölccsel készült szárnyas ételek, bárány, halas – lazacos étkek, pikáns desszertek kísérőjeként ajánljuk.

December

27.

csütörtök
 

Törley Tokaji Doux
Palackban erjesztett (Transvasée) eljárással készített édes pezsgő. A 12 hónapos érlelési idő alatt – a Tokaji Furmint alapborból – különleges, a Tokaji borok jellegzetes ízét és a minőségi pezsgőkre jellemző finom eloszlású buborékokat tartalmazó különlegességgé alakul át. Édes tészták, édességek, aszalt sárgabarack, kéksajtok mellé kínáljuk.

December

28.

péntek
 

Törley Excellence Sárga Muskotály Doux
Az édes, illatos pezsgő szerelmeseinek kedvez a pezsgőpincészet az Excellence Sárgamuskotály doux pezsgőjével. Különlegessége az, hogy sárgamuskotály szőlő borából készül és az édességi kategória kialakításához friss sárgamuskotály mustot is alkalmaznak a pezsgőmesterek. A friss mustnak köszönhetően a muskotályos illatok intenzíven mutatkoznak meg a kitöltött italban. Belekortyolva a friss muskotályos szőlő ízével szembesül a fogyasztó. Szőlős desszertek, mousse-ok kiváló kísérője.

December

29.

szombat
 
 

Törley Excellence Chardonnay Extra Sec
A száraz pezsgők kedvelőit az Excellence Chardonnay extra sec pezsgővel örvendezteti meg a pincészet. Alapbora a pezsgőkészítésben klasszikusnak számító Chardonnay, mely a friss szőlő szépségeit hordozza magában. Fajtapezsgőként a 100% Chardonnay alapbor friss, üde savai csodálatos illat-és zamatanyagai köszöntik a száraz pezsgők kedvelőit. A finom eloszlású buborékok, mintegy gyöngyfüzér szállnak fel a pohárba töltött italból. Aperitifként is kitűnő, ételek közül jól illenek hozzá a hidegtálak valamint a hideg húsételek.

 
   
December

30.

vasárnap
 
 

Törley Excellence Pinot noir rosé sec
Az Excellence pezsgőcsalád legújabb tagjával egy Pinot Noir száraz rosé pezsgővel örvendezteti meg fogyasztóit a Törley Pezsgőpincészet. Követve a kitűzött irányvonalat ez a pezsgő is fajtapezsgőként, Pinot Noir szőlő feldolgozásával készült. Üde, friss, gyümölcsös ízek, finom eloszlású buborékok és csodálatos színvilág teszi ezt a pezsgőt az ínyencek számára kedveltté. Könnyű szárnyas- és halételek, pikáns desszertek kísérőjeként, de aperitifként is kitűnő választás.

 
 

 

Ha velünk utaznál Champagne-ba, kattints a Törley pillanatok oldalra itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!