Heti menü: főzzünk a tél finomságaiból!

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a tél is számos alapanyagot tartogat, melyekből rengeteg finomságot főzhetünk! Igen, januárban is! Tarts velünk!

Téli ételekért kattints ide >>

Heti menü – 2013. január 7.– 2013. január 13.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk