Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Szeresd vagy utáld a Valentin-napot, ezt a sütit érdemes kipróbálnod!

Kétféle ember létezik: aki alig várja a Valentin-napot, és aki a háta közepére sem kívánja. Legyél bármelyik csapatban, ezekre a sütikre szükséged lesz ezen a héten!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A heted nagyon jól indul, kiegyensúlyozottnak és egésznek érzed magad. Ha pároddal ünnepeled a csütörtököt készülj valami nem várt meglepetésre, de ha egyedül töltöd a Bálint-napot sem szabad csüggedned,a  hétvége csupa jó hírrel szolgál majd!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ez a hét nem feltétlenül a romantikáról fog szólni, bár aggodalomra semmi okod sincsen a párkapcsolatot illetően, csupán egészségedre kell figyelned. Egyél valami finom gyümölcsöset!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik.  A hét második felétől a szerelemé a főszerep az életedben, társad viszont kicsit sértődékeny lehet, de ez ne szegje a kedved semmitől, néhány kedves szó és ez a finom szilvás sütemény egy pillanat alatt helyrerázza majd a dolgokat!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Izgalmas napok várnak rád, valaki nagyon feldobja majd a napjaidat. Legyen szó szerelemről vagy csak egy ártatlan flörtről, a hét második fele nagyon izgalmasnak ígérkezik! 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Segítőkész emberekkel találkozol a következő napokban, ezzel egyetemben szerdától csak magaddal foglalkozol majd, amúgy sem esel hanyatt a Valentin-naptól. Ez a narancsos olívatorta igazán jó választásnak ígérkezik, ha valami könnyed de finom falatra vágynál. 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Semmihez sincs hangulatod a héten? Ha inkább egyedül lennél a következő napokban, azzal sincsen semmi baj, a magadra szánt idő kifejezetten jót tesz majd nem csak neked, de kapcsolataidnak is. Olvass, főzz, használd a kreativitásod, és közben ne felejtsd el egy kicsit kényeztetni magad. Például egy ilyen finom és egyszerű máglyarakással.


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek.  Hiába próbálod okosan megoldani a heted, a következő napokban nagyon sok energiát kell a munkádba fektetned. Nem tudod, mivel lepd meg a párod? Nincs is időd a vásárlásra? Ez a finom crème brûlée nagyon különleges és meglepően egyszerű desszert.

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket.  A munkahelyeden komoly viták várhatóak, ha nem mártod bele magad ezekbe az ügyekbe csak jól járhatsz. Várod a csütörtököt? Pároddal vagy a barátokkal töltöd? Ezért a finom túrószufléért mindenki odáig lesz!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus.  Érzékeny vagy a héten, apró dolgokat is könnyen a szívedre veszel, pedig hidd el, mindenki a legjobbat akarja neked. A hét második felében jobb, ha csak magadra szánsz időt, ez a pár nap segít majd a megnyugvásban, hétvégére pedig sokkal szebb lesz a világ, mint amilyennek most tűnik. 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A következő napokban kitűnő formában leszel, a munkában és a magánéletben egyaránt helyt állsz majd. Rengeteg szuper élmény vár rád csütörtöktől, pároddal egy igazán emlékezetes hétvégének néztek elébe!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Ezen a héten nagyon tettre kész leszel, tele vagy energiával, amit a körülötted lévők is érzékelnek. Ez a sok erő egész héten végigkísér, éppen ezért egy kicsit összetettebb, de gyönyörű receptet ajánlunk neked!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Kiegyensúlyozott napjaid lesznek, a Valentin-napi romantikus vacsora is harmonikusan, boldogan fog telni. Van már ötleted, mit süss? Szerezd be az összetevőket ma, készítsd el ezeket a gyönyörű tortácskákat holnap! 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!