Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HETI ÉTELHOROSZKÓP: ezt a MENZÁS ételt nagyon nem bírtad kiskorodban

Bevalljuk, mi szerettük a menzát, volt egy hangulata, az idő persze mindent megszépít...De azért volt pár fogás, ami kifogott rajtunk. Nézzük csillagjegy szerint, mik ezek!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A paradicsomos káposztát viszont ki nem állhatta sosem!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A kapros tökfőzelék azonban az egyik ősellensége.


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. És az, hogy kisgyerekként nem szerették a resztelt májat!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligenciájuk, széles látókörük és nagy szívük jellemzi őket, a hasukat pedig kifejezetten szeretik. A hasukat igen, de a lebbencslevest nem.

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. A meggymártással tálalt húsételeket viszont sosem zárta szívébe a suliban.


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket, illetve a rúdformájú, műízű „hitlerszalonnával” töltött retró buktákat!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A spenót viszont nem lett kedvencük anno a suliban, főleg azokkal a feledhetetlen rántáscsomókkal!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket, illetve a köménymagleves utálata, amit megértünk.

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A finomfőzelék kifogott rajta, de felnőttként már szereti, hiszen friss alapanyagokból isteni!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak, a kelkáposztafőzelék viszont sose lett a barátjuk.


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A forró meggylevest nem lehetett anno belediktálni!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A tojásleves-gyűlölők vezetőjének is elmehetne! 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!