A hét szakácsa: Laura36

Mindig is szerettem főzni. Nem volt nálunk családi tradíció, nem kényszerített senki, egyszerűen csak kialakult. 

Angyalszem recept

Egyszer megkértem anyukámat, hadd süthessem ki én az olajban a krumplit. Miután felkészített mindenre, nehogy magamra borítsam a forró olajat, elkészült az első adag sült krumplim. Olyan büszke lettem magamra, hogy miután mindenki szedett a tányérjára, a maradékot elfelejtettem kiszedni az olajból, és teljesen megszívta magát, tönkrement. Ha elrontok valamit, biztosan valami egyszerű dolog az.

Amúgy is nagyon szeretek bonyolult, több mozzanatból, vagy hosszan tartó recepteket kipróbálni. Van, hogy egy recept azért nem tetszik, mert első olvasásra egyszerűnek tűnik. Mivel szeretem a kihívásokat, barátommal sokszor "játszunk" olyat, hogy az otthon található alapanyagokból találunk ki recepteket, ami szórakoztató és egyben nem túl drága mulatság.

Laura36receptjei

Ízek tekintetében nagyon szeretem a fűszeres, csípős ételeket. Nekem minden kóstolásnál "kell még bele egy kevés bors", ami időközben otthon szállóigévé vált. Igyekszem minden vendégségbe magam sütötte süteménnyel, vagy valami finomsággal érkezni. Szeretem a frissen sült kelt tésztát, a még langyos pogácsát. Jól esik, hogy mostanra elértem, hogyha valamiért mégsem viszek semmit, jönnek a reklamációk.

A hét szakácsa rovat korábbi szereplőiről itt olvashatsz

Címlapról ajánljuk

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

Nosalty

További cikkek

Soha ne tárold nejlonban ezt a 7 zöldséget

Manapság sajnos szinte elkerülhetetlen a nejlonzacskók használata, és ez nemcsak a környezetünkre van káros hatással: az alábbi zöldségek is megsínylik, ha hosszabb időt töltenek el a műanyag fogságában.

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!