A hét szakácsa: Laura36

Mindig is szerettem főzni. Nem volt nálunk családi tradíció, nem kényszerített senki, egyszerűen csak kialakult. 

Angyalszem recept

Egyszer megkértem anyukámat, hadd süthessem ki én az olajban a krumplit. Miután felkészített mindenre, nehogy magamra borítsam a forró olajat, elkészült az első adag sült krumplim. Olyan büszke lettem magamra, hogy miután mindenki szedett a tányérjára, a maradékot elfelejtettem kiszedni az olajból, és teljesen megszívta magát, tönkrement. Ha elrontok valamit, biztosan valami egyszerű dolog az.

Amúgy is nagyon szeretek bonyolult, több mozzanatból, vagy hosszan tartó recepteket kipróbálni. Van, hogy egy recept azért nem tetszik, mert első olvasásra egyszerűnek tűnik. Mivel szeretem a kihívásokat, barátommal sokszor "játszunk" olyat, hogy az otthon található alapanyagokból találunk ki recepteket, ami szórakoztató és egyben nem túl drága mulatság.

Laura36receptjei

Ízek tekintetében nagyon szeretem a fűszeres, csípős ételeket. Nekem minden kóstolásnál "kell még bele egy kevés bors", ami időközben otthon szállóigévé vált. Igyekszem minden vendégségbe magam sütötte süteménnyel, vagy valami finomsággal érkezni. Szeretem a frissen sült kelt tésztát, a még langyos pogácsát. Jól esik, hogy mostanra elértem, hogyha valamiért mégsem viszek semmit, jönnek a reklamációk.

A hét szakácsa rovat korábbi szereplőiről itt olvashatsz

Hozzászólások (3)

Rumiszivi

Kedves Laura, gratulálok ehhez a megtisztel? címhez! Remélem, még sok receptet töltesz ide fel, hogy tudjunk bel?le mazsolázni... :D (A mákos gubád rabul ejtett...) Szia

Laura36

Szia! Köszönöm, nagyon kedves vagy! :))

Törölt felhasználó

Micsoda csájé' hozzám is eljöhetnél süteménnyel. Viszont semmi hagyományos cigányétel! Legalább egy varjúleves receptet megoszthattál volna! :D

Zsuzsamama56

Kedves Laura36!Gratulálni szeretnék a hét szakácsa címhez,és további sok sikert,a gasztro világában!Boldog készül?dést,és békés karácsonyt kívánok neked:Zsuzsa.

Laura36

Köszönöm szépen, én is nagyon örülök neki! Kívánok én is Kellemes Ünnepeket!

Címlapról ajánljuk

További cikkek