Laura36 cikkei
Címlapról ajánljuk
Mit főzzek ma? Sültrépa-krémleves, hummuszkéregben sült csirke és házi dubaji...
A sült csirke nem marad el ma, csak közel-keleti álcát ölt, sőt, a leves és a desszert is szuperül beleillik a pikáns, keleties hármasfogatba.
Nosalty4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed
Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!
NosaltyAmire eddig nem gondoltunk: ezek lehetnek az árrésstop negatív hatásai
Hamarosan életbe lép az árréstop, mely minden olyan kereskedelmi egységre vonatkozik, amelynek éves bevétele meghaladja a nettó egymilliárd forintot. Ezután a boltokban barátságosabb árakat tapasztalhatnak a vásárlók (legalábbis nem egyre növekvő árakat), de az új rendelkezésnek lehetnek negatív következményei.
NosaltyTovábbi cikkek
6 zöldség, amit tilos a paradicsom mellé ültetni
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű paradicsomokat szüretelj le a nyáron, akkor ezeket a növényeket ne ültesd melléjük.
8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre
Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.
Fillérekért adja a Pepco legújabb takarítóeszközét – Szempillantás alatt végzel...
A Pepco fantasztikus termékkel rukkolt elő, mely teljesen megváltoztatja a hozzáállásodat a mosogatáshoz.
Top Receptek
Gyors amerikai palacsinta
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.
Frankfurti leves egyszerűen
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Tradicionális gulyásleves
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...