#HÁZICSEMEGE: Ye Tealeaves

Minden, amit a teáról tudni érdemes, és minden, ami az igazi teaélményhez elengedhetetlen. A Ye Tealeaves vállalkozás mögött mindezt egyben megtalálhatjátok.

A Ye Tealeaves filozófiája Kínában töltött felejthetetlen éveken és az ott átélt teás kalandokon alapul. A létrehozói pedig azt vallják: "Küldetésünk egyszerű: meg szeretnénk változtatni az emberek teáról alkotott gondolkodását." A családias vállalkozás 2017-ben indult Budapesten. A tearajongó ötletgazdák nem titkolt célja, hogy átadják a vásárlóknak azt a szenvedélyt, ami őket is behálózta a teakultúra mélyreható tanulmányozása során.

A környezettudatos hozzáállás nagyon fontos a Ye Tealeaves csapata számára, épp ezért teáik és eszközeik fenntartható forrásokból, kistermelőktől és kézművesektől érkeznek, mely egyfajta kulcs lehet egy lassabb, megfontoltabb, teljesebb életmódhoz ebben a rohanó világban. A csodás különlegességeket a webshopból is meg tudjátok rendelni, ráadásul az ünnepekre most karácsonyi kedvezményekkel készültek, így teakombinációkat, teaszetteket, kerámiákat és még utazókészletet is vásárolhattok, amivel magatokat vagy a szeretteiteket örvendeztethetitek meg.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: Kanálka

Egy testvérpár áll a Kanálka mögött, akik az egészséges életmód jegyében varázsolnak az asztalokra különféle krémeket, zöldségszirmokat és chutney-kat, a vásárlók legnagyobb örömére.

Macsuga Viktória

#HÁZICSEMEGE: LYS Candles

A LYS Candles kézzel öntött prémium gyertyái természetes illóolajokkal készülnek szója-, repce- és kókuszviasz felhasználásával, de egyedi porcelánokra is lecsaphatsz a kínálatból.

Nosalty

#HÁZICSEMEGE: Mamka lekvár

Egy üveg lekvár a napsugarak, a föld, a növények ízét és zamatát zárja magába, és önmagában is isteni, de a süteményeket is egy új szintre emeli. A Mamka házi és adalékanyagmentes lekvárokat, szörpöket, eceteket és más finomságokat készít, amikkel tökéletes lehet az ünnepi menü.

Szász Nóri

Címlapkép

Weboldal: Ye Tealeves

Címlapról ajánljuk

További cikkek