#HÁZICSEMEGE: RisoPlant

Növények nélkül lehet élni, de nem érdemes. A RisoPlant csodás növénylaboratórium, ahonnan ráadásul naptárakat, floráriumokat is beszerezhettek, még az ünnepekre is.

A RisoPlant mögött csodálatos növények, üveggömbökbe zárt floráriumok, fenntartható otthonok kiegészítői, valamint ökodesign termékek rejlenek, amelyek segítenek, hogy még zöldebbnek és szebbnek lássuk környezetünket. Beton- és kerámiacserepek és apró lakáskiegészítők teszik még színesebbé a kínálatot. Ha egyszer rákattan az ember, nem tud leállni arról, hogy növényekkel vegye körbe magát – de nekik hála, nem is kell!

Barátokat, családtagokat is meglephetünk egy üvegcsényi vagy kaspónyi zöld boldogsággal, de akár az alábbi kedves naptárt is beszerezhetjük tőlük.

A termékek között találtok kedves grafikákat, nyomatokat, naptárakat, növényeket és szemet gyönyörködtető floráriumokat is, amelyeket meg is rendelhettek - Budapesten, környezetbarát módon, a Delivered Budapest szállítja őket az otthonaitokba.

A Facebookon elindult a Nosalty #HÁZICSEMEGE Facebook-csoport is, amelyben bárki megoszthatja a tagokkal azokat a vállalkozásokat, amelyeket ő szeret és szívesen ajánl, hogy minél színesebb legyen a felhozatal, és minél szélesebb körhöz eljusson hírük.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

#HÁZICSEMEGE: Szatyorbolt

A Szatyorbolt Budapest egyik legrégebbi üzlete, ahol csomagolásmentesen lehet vásárolni, és a hét minden napján magyar termelők áruiból lehet válogatni. Mi arra biztatunk, állítsd össze az ünnepi menüt a Szatyorboltból!

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Kanálka

Egy testvérpár áll a Kanálka mögött, akik az egészséges életmód jegyében varázsolnak az asztalokra különféle krémeket, zöldségszirmokat és chutney-kat, a vásárlók legnagyobb örömére.

Macsuga Viktória

#HÁZICSEMEGE: Donum Terrae

A Danyi Éva által megálmodott Donum Terrae márka 2011-ben született meg. Az általuk minőségi alapanyagokból készült magolajok, magkrémek és gyümölcsecetek nemcsak tápanyagdúsak, de ízükkel különlegessé tesznek bármilyen fogást.

Szász Nóri

Elérhetőség és Fotók: RisoPlant

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek