7 fűszeres harcsarecept, ha több halat szeretnél enni

Ha te is úgy gondolod, hogy jó lenne több halat fogyasztani, akkor bátran ajánljuk az alábbi fűszeres, pikáns harcsarecepteket, amelyek garantáltan elnyerik majd a család tetszését.

Nem véltlenül szeretik olyan sokan Magyarországon a harcsa húsát, hiszen rendkívül ízletes, ráadásul szinte szálkamentes, ezért megannyi finom harcsareceptünk van. Készíthetünk belőle például ízletes harcsapaprikást, ami mellé tálalhatunk kapros túrós csuszát vagy más tésztafajtákat is. Sőt, a finom harcsapaprikás még palacsintába is kerülhet. Nálad melyik harcsarecept lesz a befutó?

 1. 1.

  Csípős harcsapaprikás kapros túrós csuszával

 2. 2.

  Klasszikus harcsapaprikás házi túrós csuszával

 3. 3.

  Harcsapaprikás palacsintában

 4. 4.

  Harcsapaprikás tagliatellével

 5. 5.

  Harcsapaprikás

 6. 6.

  Harcsapörkölt túrós csuszával (Harcsapaprikás 2.)

 7. 7.

  Harcsapaprikás csuszatésztával

Még több harcsarecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?