A 10 legolvasottabb gasztrointerjúnk az évben

Idén sem maradtatok aktuális, friss gasztrointerjúk nélkül, hiszen riportereink egész évben repültek a legmenőbb új helyekre és legzseniálisabb vendéglátósokhoz, séfekhez, cukrászokhoz, hogy kifaggassák őket egy-egy érdekfeszítő interjú érdekében. Olvassátok újra azokat, melyek a legolvasottabbak voltak idén!

  1. 1.

    „Mindenki irigyli a rocksztárságot, amit egy séf el tud érni, de azt a 25-30 évet, amit belepakolt, azt senki nem akarja” – Sárközi Ákossal beszélgettünk

    <br>Sokak kedvence, Sárközi Ákos és a vele készült őszinte interjúnk ment a legnagyobbat idén az oldalon!

  2. 2.

    „Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a végén nem lesz, aki főzzön” – Kaszás Kornéllal, a Babel séfjével beszélgettünk

    <br>Kaszás Kornél séf a tévéből és a Michelin-csillagos Babel étteremből is ismerős lehet, olvassátok interjúnkat!

  3. 3.

    „A hipermarketek és az ipari pékségek visszaélnek a kovász nevével” – Interjú Ormós Gabriellával, a Jenői Pékség alapítójával

    <br>A kovász örök vitatéma a pékek közt, profik gondolatait hallgatni viszont mindig érdekfeszítő.

  4. 4.

    „A nyertes pisztácia nekem már nem ad annyit, mint a krémes tejfölfagyi” – Interjú a világ legjobb fagylaltkészítőjével, Fazekas Ádámmal

    <br>A fagylaltról lemondani nem érdemes, de szorítkozzunk a profikra.

  5. 5.

    „Egy süti nem attól lesz finom, hogy azt mondom rá: titkos recept" – Megjelent Ötvös Zsuzsi harmadik könyve

    <br>Ötvös Zsuzsival mindig élmény beszélgetni, hát még kóstolni a cukrászremekeit!

  6. 6.

    „A fejlődéshez elengedhetetlen az újragondolás, nem indulhatunk ki abból, hogy ezt így szoktuk és kész” – MÁK-interjú Gerendai Károllyal és Mizsei Jánossal

    <br>Gerendai Károly és Mizsei János sok éve megkerülhetetlen arcok a magyar fine dining szcénájában.<br>

  7. 7.

    „A jó húsvéti sonka lutri, muszáj megtapogatni" – Lajos Marival beszélgettünk

    <br>Aki jó ideje főz, egészen biztosan sokat tanult Lajos Maritól (is). Imádjuk az interjúit!

  8. 8.

    „A megalázás vagy a kizsigerelés nem lehet a siker záloga” – Huszár Mátyással és Sajben Csabával a konyhai hierarchiáról beszélgettünk

    <br>Megosztó, de nagyon fontos téma az éttermek világából, érdemes elolvasni!

  9. 9.

    „A ’90-es években a magyarok 95%-a porból készítette a fagylaltot, ez már visszaszorulóban van" – A Fagylalt Világbajnokságon bronzérmes magyar csapat kapitányával, Somogyi Renátával beszélgettünk

    <br>Bronzérmes magyar cukrász a világ legjobb fagylaltjainak világából.

  10. 10.

    „A magyar vendég nem a tésztát, hanem a levet akarja enni, hiszen a húsleves nemzete vagyunk” – Interjú a 101 Neo tulajdonosaival

    <br>A 101-esek kreativitása és lendülete nem lankadt idén sem. Szerencsénkre!

Címlapfotó: Kristyán Fanni / Nosalty

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek