Francia ízek, francia humor Jean Renóval

Szerettek enni? Könnyed, kacagtató vígjátékokat nézni? Ha a válasz mindkét kérdésre igen, akkor Jean Reno új filmjét, az Én, a séfet, nektek találták ki!

Mi történik akkor, ha a makacs, mindenre elszánt, de képesítés nélküli konyhamániás zöldfülű összeakad a belevaló sztárséffel, akinek be kell bizonyítania, hogy még mindig ő a legjobb a szakmában? Valószínűleg happy end, de mint ahogy az lenni szokott, odáig azért még hosszú az út. Menet közben kiderül, hogy miért érdemes igazán küzdeni, hol kell meghúzni a határt a magánélet és a hivatás között, hogy a szenvedélyünk nehogy a fejünkre nőjön, és azt is, hogyan kell tisztelettel bánni a padlizsánnal. A film nem akar több lenni annál, mint ami: szórakoztató, könnyed csemege, francia humorral és ételkülönlegességekkel fűszerezve. A filmet június 21-től vetítik a hazai mozik.

A filmről még több információt itt olvashattok majd!

Még több francia recept itt >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek