9 aranyló, dundi vagy épp hosszúkás fánk, nyárra is!

Mi bizony nyáron is befánkozunk! Klasszikus lekvárral töltötttől a nutelláson és a churroson át a túrófánkig lesz itt minden, amit majszolhattok!

Nyáron fánk? Igen, nem őrültünk meg, bizony, ekkor is ki lehet bírni, hogy kisüljenek a csinos kis fánkok, csak megfelelő hőmérsékletre kell hevítenünk az olajat, és készen is vannak, pillanatok alatt az aranyló, dundi fánkok. Jöjjenek a hagyományostól a különlegesig a legjobbak!

  1. 1.

    Hagyományos farsangi fánk

  2. 2.

    Nutellás fánkok

  3. 3.

    Klasszikus churros csokoládészósszal

  4. 4.

    Vegán amcsi rendőrfánk

  5. 5.

    Nagymamám fánkja

  6. 6.

    Haraszt

  7. 7.

    Vajas-almás puffancs

  8. 8.

    Ketogén fánk

  9. 9.

    Túrófánk egyszerűen

Még több fánk itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili