Ezt ettétek januárban

Kíváncsi vagy, mely cikkek, receptek voltak januárban a legnépszerűbbek a NoSaltyn? Eláruljuk! 

Túrós kuglóf 2. - mazsolásrecept

A legnépszerűbb cikkek

Ezentúl minden hónapban újra jelentkezünk azzal a cikksorozattal, amelyben az előző hónap aktuális kedvenceit mutatjuk be nektek: mely alapanyagokat, cikkeket, sütiket, főételeket néztétek meg a legtöbben.

Zajos sikert arattak az alábbi cikkek, a fokhagymapucolás legújabb trükkjeit rengetegen elolvastátok, de sokatokat érdekeltek 2013 legnépszerűbb desszertjei is, illetve az 5 dolog, amit soha rakj a mikróba című írásunk is. Anna sütőben sült fánkjáról is sokan olvastatok.

Ezeket olvastad már?

Abbahagyhatatlan sajtos fánk

Nincs mese, ezek a franciák tudnak valamit: tökéletes égetett tésztás sajtos fánk pillanatok alatt. Csak az a baj vele, hogy amilyen hamar elkészül, olyan hamar el is fogy!

Dávid

Főételek

Úgy látszik, mindenki téli üzemmódba kapcsolt, miután megjött az igazi hideg, és nem győzitek keresni a krumplis receptjeinket. Ez az első három főételen is látszik, illetve a mustáros-fokhagymás csirke még mindig favorit.

Süti minden mennyiségben

Még mindig imádjátok a habos, csokis, krémes sütiket és a túró rudis receptek is folyamatosan porondon vannak.

Ezeket olvastad már?

Alapanyagok

A csirkétől nem tágítotok, a mellfilé a legnézettebb alapanyagunk, de a leveles tészta is jelentős érdeklődésre tart számot, ami nem csoda, hiszen ezerféleképpen variálható.

És íme, három különdíjas, amit szintén sokan megnéztek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek