Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezekkel a trükkökkel tartja formában magát Reese Witherspoon

Mi a titka a színésznőnek, aki 43 évesen 30-nak sem néz ki? Utánajártunk, hogyan csinálja! 

Reese Witherspoon nem csak közönségkedvenc: a Doktor szöszi közönségsikere óta számos szakmai elismerést is bezsebelt már, például a Hatalmas kis hazugságok és a Vadon című filmek főszereplőjeként is. Mi nem csak színészi teljesítménye, hanem meglepően fiatalos külseje miatt is imádjuk – Reese Witherspoon 43 évesen alig néz ki többnek 25-nél, ráadásul inkább tűnik a 19 éves lánya nővérének, mint édesanyjának.

Utánanéztünk, mi lehet a színésznő titka, amivel megőrzi a fiatalos külsejét! Érdemes utána csinálni:

1. Nem hagyja ki a szabadban mozgást

Ha éppen nem a környéken fut, akkor is kiviszi sétálni a kutyáit, vagy a környékbeli hegyekben túrázik. Edzője szerint a Kémes hármas című filmre is így készült fel, hozzátéve, hogy súlyzókkal nehezítették az edzéseket, aminek a színésznő a filmbeli remek formáját köszönhette.

2. A legjobb barátja a fényvédő

Rengeteg kutatás bebizonyította, hogy az öregedés jelei elleni egyik legjobb módszer, ha nem fukarkodunk a fényvédő használatával, és mindennap legalább harminc faktoros napkrémmel kenjünk az arcunkat (természetesen a végtagok se maradjanak ki, különösen nyáron!). Reese egyetért ezzel, ránctalan, foltmentes bőrének is ez az egyik titka. Nem lép ki a lakásból fényvédő használata nélkül!

3. Nem hisz a divatos diétákban

A színésznő a kiegyensúlyozott táplálkozásban, a kis adagokban, egészséges nasikban és a rengeteg mozgásban hisz. A kampányszerű, felkapott diétákat kerüli, viszont rengeteget mozog, ami nemcsak a testének, hanem a mentális állapotának is jót tesz. Nem maradhat ki az étrendjéből a celebek egyik kedvenc egészségturbója, a zöld smoothie sem. Almát, brokkolit, spenótot, zellert, római salátát kever bele, ami ellátja a szervezetét fontos  vitaminokkal, ásványi anyagokkal.


4. Mindenhova magával viszi a vizespalackját

Witherspoon egy tapodtat sem tesz a vizespalackja nélkül, a róla készülő lesifotók többségén is ott látható a kezében. A megfelelő folyadékbevitel hozzájárul a szervezet kiegyensúlyozott működéséhez, javítja a szellemi és fizikai teljesítőképességet, és nagyban hozzájárul a gyönyörű bőr eléréséhez. A sok-sok folyadék (tiszta víz) fogyasztása, a fényvédelem, a sok zöldség és gyümölcs mind az egészséges, fiatalos külső megőrzésének titkai, amikkel hosszú ideig megőrizheted a bőröd makulátlanságát.

Ezt olvastad már?

Ásványvíz vs csapvíz – melyik a jobb? Jobb valamelyik? 

5. Nem mulasztja el az énidőt

A színésznőnek nagyon fontos, hogy rendszeresen gondoskodjon magáról, nem csak fizikailag, hanem a mentális egészségéről is. Rengeteget olvas, sőt, saját online könyvklubot is működtet. Mivel nem sajnálja magától a pihenésre fordított időt, így mindig van ideje regenerálódni, és reggel is korán, már hajnal 4 körül ébren van. Imádja a kávét, hajnalban pedig már e-mailekre válaszol, egyeztet a cégbeli kollégáival, és testmozgással startol korán reggel. Saját bevallása szerint egyszerűen jobb embernek érzi magát minden egyes alkalommal, amikor sportolni volt. Saját fejlődéséről pedig ezt nyilatkozta:

“A huszas éveimben még nem voltam tisztában azzal, hogy senki sem tehet téged egésszé. Saját magadnak kell felelősséget vállalnod a boldogságodért. Nekem ezt kb. 31 éves koromra sikerült megértenem… minden egyes nap, a saját boldogságodat kell választanod és előtérbe helyezned.”

6. Változatosan és élvezettel edz

Reese a Body by Simone edzésterv nagy rajongója, akár hetente háromszor is végigcsinálják barátnőivel Simone de la Rue hollywoodi sztártréner edzésprogramját. A jó hír, hogy ezt mi is eltanulhatjuk, ugyanis a módszer lényege, hogy az erősítést kardióedzésekkel kombinálják. Reese nagyon fontosnak tartja a fizikai erőnlét fejlesztését, szereti a jógát, a futást és a szobabiciklizést is, és gyakran vesz részt Burn 60 edzéseken. Ezek az alkalmak kifejezetten az alsó- vagy felsőtestet edzik szalagokkal és saját testsúllyal, másik részében kardióval.

Ezeket olvastad már? 

via Prevention 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!