beállítások törlése
alapanyag
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (6)

        lkjhzui
        lkjhzuiv, 2010-01-17 15:59

        Imádom a sütiket és mindent amit szeretek. Nagyon szeretem és imádok főzni, sütni és sok mindent lehet találni ilyen recepteket.

        bokormelinda
        bokormelindap, 2010-01-15 08:20

        szia!
        én leírom, hogy sütöm a piskótát: mindig ahány tojás annyi evőkanál cukor és liszt - ez fontos .kibélelek sütőpapírral egy tortaformát , és bekapcsolom a sütöt kb 18o fokra.
        5 közepes nagyságú tojás fehérjét nagyon kemény habbá verem / egy csepp sót teszek a habba verés közbe , nem esik össze töle / beleszórok eggyenként
        5 evőkanál kristálycukrot, ezzel tovább verem, amíg olyan kemény, hogy felfordítva sem borul ki
        A mixert lekapcsolom a leglasubb fokozatra és beleöntöm a tojások sárgáját nagyon lazán beleforgatom, majd az 5 evőkanál fehérlisztet is lazán beleforgatok . Ezt a masszát borítom a sütőpapírba . A forró sütőbe teszem, és nem nyitom ki a sütőt, mert ettől esik össze a torta, csak ha kész van , akkor kiborítom a formából és még melegen lehúzom róla a papírt, ha kihült akkor tudom felvágni, szeletelni. nekem ez bevált probáld ki

        Volcsanszy Katy
        Volcsanszy Katyh, 2010-01-25 23:58

        Minden OK, de ha so helyett pàr csepp citromot teszel bele, ugyanazt éred el, meg egy nagyon enyhe finom parfümöt .

        afitos
        afitosk, 2010-01-05 16:54

        Sziasztok! Évek óta sütök piskótát, de mire kihül a közepe összeesik, ha van jó ötletetek irjátok meg, már sokféleképpen próbáltam, most lesz egy szülinaposom (fiam) szeretnék egy szépen feldiszitett tortát sütni. Irjatok, várom! BUÉK!!!!!!!!!

        Mariann 69
        Mariann 69cs, 2010-01-07 22:43

        szia úgy hallottam,hogy belisztezed a tetejét amikor már megsült és átfordítva hűtöd ki! Egy cukrász ismerősöm mondta.