beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
  választott alapanyag:
   szakács:
   szakácsok:
    alapanyag kategóriák

    Hozzászólások (6)

    A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

    lkjhzui
    Bloemcake / lkjhzui v, 2010-01-17 15:59

    Imádom a sütiket és mindent amit szeretek. Nagyon szeretem és imádok főzni, sütni és sok mindent lehet találni ilyen recepteket.

    bokormelinda
    Bloemcake / bokormelinda p, 2010-01-15 08:20

    szia!
    én leírom, hogy sütöm a piskótát: mindig ahány tojás annyi evőkanál cukor és liszt - ez fontos .kibélelek sütőpapírral egy tortaformát , és bekapcsolom a sütöt kb 18o fokra.
    5 közepes nagyságú tojás fehérjét nagyon kemény habbá verem / egy csepp sót teszek a habba verés közbe , nem esik össze töle / beleszórok eggyenként
    5 evőkanál kristálycukrot, ezzel tovább verem, amíg olyan kemény, hogy felfordítva sem borul ki
    A mixert lekapcsolom a leglasubb fokozatra és beleöntöm a tojások sárgáját nagyon lazán beleforgatom, majd az 5 evőkanál fehérlisztet is lazán beleforgatok . Ezt a masszát borítom a sütőpapírba . A forró sütőbe teszem, és nem nyitom ki a sütőt, mert ettől esik össze a torta, csak ha kész van , akkor kiborítom a formából és még melegen lehúzom róla a papírt, ha kihült akkor tudom felvágni, szeletelni. nekem ez bevált probáld ki

    afitos
    Bloemcake / afitos k, 2010-01-05 16:54

    Sziasztok! Évek óta sütök piskótát, de mire kihül a közepe összeesik, ha van jó ötletetek irjátok meg, már sokféleképpen próbáltam, most lesz egy szülinaposom (fiam) szeretnék egy szépen feldiszitett tortát sütni. Irjatok, várom! BUÉK!!!!!!!!!

    Mariann 69
    Bloemcake / Mariann 69 cs, 2010-01-07 22:43

    szia úgy hallottam,hogy belisztezed a tetejét amikor már megsült és átfordítva hűtöd ki! Egy cukrász ismerősöm mondta.