Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Jennifer Lopez 50 (!!!) éves - 5 trükk az énekesnőtől, amit szerintünk érdemes lemásolni

Bármilyen gyorsan telnek is az évek, úgy tűnik, hogy a különleges szépségű énekes-színésznő nem öregszik.

Olyan, mintha Jennifer Lopez nem is öregedne, pedig tegnap ünnepelte 50. (!) születésnapját. Mindannyian látjuk, hogy bomba jól néz ki az énekesnő, de érdemes azt is tudni, hogy rengeteget is tesz azért, hogy ilyen elképesztő formában legyen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

1. Soha nem hagyja ki az edzést

Az ember hajlamos különböző kifogásokra támaszkodva halogatni az edzéseket – de nem így Jennifer Lopez, aki prioritásként kezeli, hogy lehetőség szerint tartsa magát az edzéstervéhez. Akkor is megy edzeni, ha nincs ideje, ha éjszaka tudja csak belesűríteni a napba, vagy ha csak fél órája van rá, mert tudja, hogy utána sokkal jobban érzi magát tőle.

2. Soha nem unalmas az edzése

Ha megunja a rutint, akkor nem az edzést hagyja abba, hanem változtat rajta, és új dolgokat próbál ki. Ezzel mentálisan is izgalmas számára a mozgás, és a testét is mindig újabb és újabb fejlődésre ösztönzi. A szervezet ugyanis egy idő után megszokja a terhelést, és már nem lesz olyan hatékony a megszokott mozgásforma, mint az elején. Jennifer szerint ráadásul ez segít neki abban, hogy szórakozásként fogja fel az edzést, és ne legyen teher számára.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

3. Zöldségekkel és fehérjével tartja fitten magát

J.Lo nem híve az önsanyargatásnak, és egyáltalán nem szereti, ha éheznie kell. Éppen ezért zöldségekben és fehérjékben gazdag étrenden él, ezeket pedig kiegészíti egészséges zsírokkal és összetett szénhidrátokkal. Teljesen elhagyta a feldolgozott élelmiszereket, és évek óta nem kávézik – egyáltalán. Arra viszont figyel, hogy mindig elegendő vizet igyon.

4. Mindig eleget pihen

Az egyik első számú szépségtippje, hogy soha nem érdemes spórolni az alváson. Hiába az elfoglalt élete, Jennifer mindig szán elég időt a pihenésre. Gyakran meditál is, mert szent meggyőződése, hogy a szépség belülről fakad, és ép lélek nélkül nincs gyönyörű külső sem.

5. Odafigyel a bőrére

Nem kell milliókba kerülő szépségrutin ahhoz, hogy valakinek sokáig szép maradjon a bőre – mondja Jennifer, akiről azért sejthetjük, hogy nem kis összeget hagy a kozmetikusánál. Mégis, néhány alapszabályt azért elárult a mindennapjairól: minden edzés után arcot mos, majd hidratál, és fényvédőt is használ. Szemránckrémmel csak éjszaka keni a szeme körüli érzékeny területet.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!