Ettől a reggelitől borultak ki a vegánok: nagy hibát követett el ez az édesanya

A vegán internetezők között most épp egy teljesen hétköznapi reggeli borzolja a kedélyeket.

Én igazi húsimádó vagyok, de ha tudom, hogy az egyik vegán barátunk átjön hozzánk meccset nézni, sosem készítek pár órával előtte már húst. Nem azért, mert hisztit csapna miatta, de látom rajta, hogy zavarják a szagok, így megkímélem ettől. Vannak persze, akik nem így gondolják és simán sütnek mellettük például bacont. Egy anyuka is így gondolja, ami igazi háborút indított el az internetező vegánok körében.

A történet ott kezdődik, hogy egy édesanya meglátogatta a lányát. A páros szuperül érezte magát, egészen az ominózus reggelig, amikor is az anyuka reggelit készített a konyhában. Az étel, amit sütött bacon volt. A lánya konkrétan arra kelt, hogy az egész lakában szalonnaillat terjeng, amin teljesen kiborult, hiszen vegán életmódot folytat.

Ebből hatalmas vita alakult ki, ami annyira felbőszítette a lányt, hogy megosztotta a Facebookon a sztorit. A posztban arra kérte a barátait és ismerőseit, hogy küldjenek neki pozitív energiákat, hogy túllendüljön ezen a megrázó eseményen.

A Mirror és a Daily Mail blogja egyébként szemezgetett a hozzászólások között és kiderült, hogy rengetegen értenek egyet a lánnyal, főleg azt használják érvként, hogy már felnőtt és ő dönti el, mi sülhet a konyhájában.

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: iStock

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Én elmentem a vásárba – ezért járok piacra bolt helyett

A bevásárlás 21. századi fogalmában a legfontosabb aspektus talán a sebesség: mindannyian szeretnénk gyorsan letudni az élelmiszerek beszerzését, minél kevesebb macerával. Ez leginkább a diszkontokban és a szupermarketekben megoldható, ahol seperc alatt lefuthatjuk a szükséges köröket. Miért van az, hogy én (és sokan mások) mégis a hosszabb és körülményesebb utat választjuk, és piacra járunk vásárolni? Rögtön elmesélem.

Lakos Benedek

További cikkek