Mutatjuk, melyik az a MAGYAROS fogás, amiért él-hal a csillagjegyed

Gulyás, marhapörkölt, túrós csusza, csülök vagy oldalas? Melyiket szereted? És vajon melyiket szereti a csillagjegyed? Kiderül!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Kedvence egy jó oldalas, sok szafttal, friss kenyérrel vagy krumplikörettel!

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A sült kacsacombért megremeg a térde, és ki hibáztatná ezért.

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Na meg az, hogy egy tál forró húslevesért a lelkét is eladná.

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Na meg a gulyáslevest! A kedvenc, ami bármikor, bárhol jöhet...

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Az ő egyik favoritja egy nem éppen átlagos fogás: őzpörkölt.

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A választottjuk egy megosztó fogás, egyenesen a menzák ihletésével:

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egy jó adag vörösboros marhapörkölt megdobogtatja a szívüket.

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Korhelyleves kolbásszal...jöhet, igaz?

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A rák odáig van az egyszerű paprikás krumpliért, és teljesen megértjük.

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Egy-két tányér csülkös bableves tuti kicsit lenyugtatja őket!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A túrós csuszával is könnyedén együtt tud érzeni, főleg, ha sok pörc van rajta...

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A brassói aprópecsenye viszont simán át tudja venni az irányítást felette...

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek