Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ellen DeGeneres fontos dologra kérte meg 79 millió követőjét

A híres műsorvezető kevesebb hús fogyasztására buzdítja népes rajongótáborát.

Ellen DeGeneres az egyik leghumorosabb és legismertebb műsorvezető a tengerentúlon, akinél a legismertebb színészek és a hírességek vendégeskednek nap, mint nap. A műsorában a vicces pillanatok mellett kiemelten sokszor foglalkozik jótékonysággal és környezetvédelemmel, ezúttal pedig Instagramon kérte meg több, mint 79 millió követőjét, hogy csökkentsék a húsfogyasztást a mindennapokban.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellen DeGeneres (@theellenshow) által megosztott bejegyzés,

Az #egyélkevesebbhúst hashtag mellett a #BeNeatEatLessMeat, vagyis légy kedves, fogyassz kevesebb húst felhívást azért találta ki, hogy felhívja a figyelmet arra, ha a mindennapokban kevesebb állati eredetű ételt fogyasztunk, azzal jót teszünk a környezetünket és az állatokat is óvjuk. A megoldás nem csak abban rejlik, ha teljesen elhagyjuk a táplálkozásunkból ezeket az élelmiszereket, hanem, ha folyamatosan rávesszük magunkat, hogy kevesebbszer válasszunk az étkezéseinkhez húsfélét.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellen DeGeneres (@theellenshow) által megosztott bejegyzés,

A videóban elmondja, mennyire fantasztikus ötletnek tarja a „kevesebb húst fogyassz” szellemiségét, amire ő is a közösségi médiát böngészve talált rá, hiszen egyre többet jön szembe vele a kérdés. Méltatja, milyen áldásos hatása van a saját egészségünkre is, és természetesen egy kis viccet is becsempész a mondandójába. A vegánokat ugyanis megdicséri, és mókásan megjegyzi, az általa elmondottakra nekik nem is kell odafigyelniük. 

Ő maga már több, mint tíz éve a növényi étrendet választotta, és bár nem tartja magát mindig szigorúan a szabályokhoz, mégis megfontolandónak tartja, a mértékletességet, amitől ő maga is sokkal jobban érezte magát.

Ezeket olvastad már?

címlapkép: Instagram

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!