Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Reese Witherspoon fagyival dobta fejbe a világ leghíresebb színésznőjét

Végre revansot vehetett Meryl Streepen Reese Witherspoon, aki nemrégiben az Ellen show vendégeként jó párszor fejbe dobta az Oscar-díjas színésznőt. 

A két színésznő között ugyan a való életben nincsen semmilyen csörte, a Hatalmas kis hazugságok szereplői a sorozat második évadában szerepük szerint ki nem állhatták egymást. 

Nagyjából két hónappal ezelőtt napvilágot látott néhány forgatáson készült fotó arról, hogyan vágja neki Witherspoon a kezében lévő fagyit a háttal álló Meryl Streep fejéhez. Az HBO-n futó sorozat rajongói hetekig várták, mikor lesz látható a sorozatban is a jelenet egésze, a nézőknek azonban csalódniuk kellett, mert a szóban fogó jelenetet kivágták az epizód végleges verziójából. 

Hogy a közönség ne maradjon csalódott, Ellen DeGeneres meghívta Reese Witherspoont esti beszélgetős műsorába, és ketten együtt „igazi” revansot vettek Meryl Streepen. Nézzétek: 

Hogy vajon mit szólt ehhez a háromszoros Oscar-díj nyertes Streep, azt nem tudni, a színésznő humorérzékéből kiindulva azonban valószínűleg ő is csak nevetett a műsorban látottakon. 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!