6 egybesült zöldségfasírt, ha a böjt után sem ennél húst

Ugyan a húsvétban pont az a jó, hogy a negyvennapos böjt után végre ehetünk húst, nem muszáj rögtön beleugrani az állati eredetű habzsolásba. Készíthetünk az ünnepre például egybesült zöldségfasírtot is, mondjuk az alábbi receptek szerint.

Az egybesült zöldségfasírt ugyan nem a legünnepibb hangzású étel, mégis jól járunk azzal, ha elkészítjük húsvétra, ugyanis olcsó, laktató, könnyen összedobható finomság. Ráadásul a tavaszi ünnepkör hidegtálai és majonézes salátái mellé is kiválóan illik majd, hidegen és melegen is fogyaszthatjuk az egybesült zöldségfasírtokat. De elég is a szép szavakból, jöjjön inkább pár tuti recept!

Még több zöldségfasírt itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek