6 egybesült zöldségfasírt, ha a böjt után sem ennél húst

Ugyan a húsvétban pont az a jó, hogy a negyvennapos böjt után végre ehetünk húst, nem muszáj rögtön beleugrani az állati eredetű habzsolásba. Készíthetünk az ünnepre például egybesült zöldségfasírtot is, mondjuk az alábbi receptek szerint.

Az egybesült zöldségfasírt ugyan nem a legünnepibb hangzású étel, mégis jól járunk azzal, ha elkészítjük húsvétra, ugyanis olcsó, laktató, könnyen összedobható finomság. Ráadásul a tavaszi ünnepkör hidegtálai és majonézes salátái mellé is kiválóan illik majd, hidegen és melegen is fogyaszthatjuk az egybesült zöldségfasírtokat. De elég is a szép szavakból, jöjjön inkább pár tuti recept!

  1. 1.

    Egybesült lencsés gombafasírt

  2. 2.

    Egyben sült tavaszi zöldségek

  3. 3.

    Mexikói zöldségfasírt

  4. 4.

    Stefánia vagdalt-gombából

  5. 5.

    Sokzöldséges vegán Wellington

  6. 6.

    Zöldségfasírozott

Még több zöldségfasírt itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek