Egy anyuka már most elkészítette a karácsonyi menüt

Úgy tűnik, hogy a karácsonyi készülődést nem lehet elég korán elkezdeni. Egy anyuka például már szeptember 16-án elkészítette a teljes menüt.

A karácsony az egyik legcsodálatosabb ünnep az évben, mely rengeteg készülődést vesz igénybe. Nemcsak az ajándékokat kell beszerezni, de meg kell főzni a vacsorát is, mely valljuk be több órán keresztül készül. Az utóbbi miatt akár a fél szentestét is a konyhában tölthetjük.

Egy anyuka már most elkészítette a karácsonyi menüt

Ezt elégelte meg Tahnee Beck, aki úgy döntött, nem hajlandó a karácsonyt főzéssel és sütéssel ünnepelni, és inkább lefőzi előre az egész menüt. Ráadásul nem is kevéssel előtte, pontosan szeptember 16-án teszi meg mindezt, ami bárhogyan nézzük, három hónappal a jeles esemény előtt történt.

Az anyuka általában hét embert lát vendégül karácskor, így nem kis mennyiségű ételt kell készítenie.

Imádom a karácsonyt! Azzal, hogy előre elkészítem a menüsort, még jobban tudom élvezni ezt az időszakot, hiszen a nagy napon nem a krumplipucolás miatt kell aggódnom.

Tahnee egyébként állítja, hogy ezzel a módszerrel nemcsak a stressztől és a főzéstől szabadul meg aznapra, de rengeteg pénzt spórol.

Forrásunk volt.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek